آیا تا به حال تصاویر گرافیکی تبلیغاتی یا بنر های جذاب وبسایت ها توجه شما را جلب کرده است؟ آیا تا به حال تصور کرده اید که چنین تصاویر زیبایی را طراحی کنید؟ اگر پاسخ شما «بله» است، دوره فتوشاپی که ما در دانشگاه ارائه می دهیم فرصتی عالی برای شما فراهم می کند تا مهارت های خلاقانه خود را افزایش دهید.

فقط چندی از دلایل قانع کننده برای یادگیری فتوشاپ:

• ساخت آثار هنری استثنایی: با فتوشاپ می توانید تصاویری ایجاد کنید که دیگران را شگفت زده کند. از ویرایش افکت ها گرفته تا طراحی های خلاقانه پوستر، لوگو، بروشور و… هیچ محدودیتی وجود ندارد!
  • شایستگی های حرفه ای: مهارت هایی که در دوره فتوشاپ به دست می آورید می تواند برای مشاغل در طراحی گرافیک، تصویرسازی، توسعه بازی، مدیریت رسانه، تولید محتوا برای شبکه های اجتماعی، دیجیتال مارکتینگ و حتی کارآفرینی دیجیتال بسیار مفید باشد.
  • خلاقیت بی نهایت خود را آزاد کنید: فتوشاپ به شما این امکان را می دهد که تصاویر خود را با خلاقیت و ویژگی های منحصر به فرد ترکیب کنید و به شما فرصتی می دهد که ایده های خلاقانه خود را به زبان تصویر ارائه دهید.
  • فرصت های شغلی: تخصص فتوشاپ توسط کارفرمایان و صاحبان مشاغل در صنایع مختلف قدردانی می شود. توانایی تولید محتوای تصویری در همه مشاغل می تواند بسیار مفید باشد. شما می توانید این مهارت ها را به رزومه ی خود اضافه کنید.
  • انجمنی از افراد همفکر: در دوره آموزشی ما، شما با دانشجویانی آشنا خواهید شد که در اشتیاق شما به هنرهای تجسمی و فتوشاپ شریک هستند. این فرصتی برای تبادل ایده ها و تجربیات است. یادگیری گروهی علاوه بر انگیزه بخشی، به شما کمک می کند تا علایق خود را بهتر بشناسید و با دیگر مشتاقان یادگیری همفکری کنید.

مباحث دوره

• درس یکم: مقدمه، مسیرهای پیش رو و مسیرهای یادگیری
  • درس دوم: ایجاد سند جدید و ساخت Artboard
  • درس سوم: ساخت و پیکربندی Workspace جدید و سفارشی
  • درس چهارم: نحوه تغییر اندازه تصاویر و ساختار رنگی
  • درس پنجم: لایه چیست و چه خصوصیاتی دارد؟
  • درس ششم: مدیریت، کنترل و استفاده از لایه‌ها
  • درس هفتم: انتخاب و دوربری سوژه با دقت بالا
  • درس هشتم: اصلاح نواحی انتخاب ‌شده
  • درس نهم: اصلاح رنگ و نور تصاویر
  • درس دهم: اصلاح خودکار رنگ و نور تصاویر در فتوشاپ
  • درس یازدهم: روتوش صورت و اصلاح پوست
  • درس دوازدهم: اصلاح محیط اطراف و حذف اشیای اضافه
  • درس سیزدهم: استفاده از Filter Gallery و فیلترهای محو‌کننده
  • درس چهاردهم: استفاده از Camera Raw برای اصلاح تصاویر
  • درس پانزدهم: اصلاح به‌هم‌ریختگی لنز دوربین
  • درس شانزدهم: فعال‌سازی و استفاده از Neural Filters و فیلتر ها در فتوشاپ
  • درس هفدهم: استفاده از متن در فتوشاپ
  • درس هجدهم: استفاده از Layer Style و افکت‌ها
  • درس نوزدهم: آشنایی با Smart Objects و تکنیک Clipping Mask
  • درس بیستم: آشنایی با تایم‌لاین و متحرک‌سازی در فتوشاپ
  • درس بیست و یکم:ترکیب دو تصویر مختلف
  •   درس بیست و دوم: انتقال تصویر خودتان در مناظر مختلف
  •   درس بیست و سوم:استفاده از مونتاژ برای رتوش تصاویر

اگر به دنبال یادگیری دنیای فتوشاپ، طراحی و ویرایش تصاویر هستید، از شما دعوت می کنیم به دوره ما بپیوندید. این یک فرصت استثنائی برای ارتقای مهارت های شما و آغاز یک سفر هیجان انگیز به حوزه هنر و طراحی دیجیتال است.

مدرس دوره:
بهراد روشن راد
(دبیر انجمن علمی)

مکان برگزاری
سایت دانشکده کامپیوتر

تاریخ شروع کلاس ها
از 24 آبان

زمان کلاس ها
چهارشنبه ها 20-18

برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر، لطفاً فرم زیر را پر کنید.

مهلت ثبت نام به پایان رسیده است!